VI HAR MED MANGE ÅRS ERFARING MED VÆRKTØJSSLIBNING

Værktøjsslibning i høj kvalitet

Når det kommer til slibningen af diverse former for værktøj, gælder det altid om ikke at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet. Hos Steffen’s Tools er vi derfor altid opsatte på at imødekomme kravet om høj kvalitet og funktionalitet i de arbejdsopgaver, som vores kunder bestiller. Dertil er vi langt fra ensidige i, hvad vi beskæftiger os med af former for værktøj. Tværtimod kan du få slebet stort set alt inden for værktøjsgenren. Vores værksted er blevet taget i brug i over 40 år, så dine specifikke ønsker omhandler sandsynligvis noget, som vi allerede har arbejdet med før. Ikke desto mindre er der altid rig mulighed for at forhøre dig omkring alternative specialopgaver, som vi ligeledes er mere end glade for at springe ud i. Under alle omstændigheder skal du bare tage kontakt, hvis du sidder inde med et bestemt ønske omhandlende værktøjsslibning.

Få slebet alt det nødvendige hos os

Alle former for værktøj har brug for at blive slebet i sådan en grad, at de kan fungere optimalt og hensigtsmæssigt til de arbejdsopgaver, de skal hjælpe til med. Dette gør sig gældende, uanset om der er tale om et rulleværktøj til virksomheden eller en hækkesaks til haven derhjemme. Hos Steffen’s Tools henvender vi os således både til private kunder og kunder fra erhvervslivet. Visse former for værktøj anvendes trods alt kun på en arbejdsplads, hvorimod andre værktøjsvarianter er mere gængse i den almene garage eller eksempelvis køkkenet. En fællesnævner for alle tænkelige former for værktøj er, at kvaliteten af slibningsarbejdet altid bør være i top. Ellers vil de forskellige ting næppe være i stand til at fungere nær så godt, hvilket naturligvis har mærkbare konsekvenser for de arbejdsopgaver, du udfører i hverdagen. Hvis du derimod vælger at være opmærksom på din værktøjssamlings tilstand, vil det med sikkerhed bære frugt.

Udbredte eksempler på fornuftig værktøjsslibning

Der kan nævnes mange forskellige eksempler på udbredte former for værktøjsslibning, og på værkstedet i Steffen’s Tools har vi efterhånden prøvet lidt af hvert. Eksempelvis er vi vant til at udføre mange opgaver for kunder i erhvervslivet, der relaterer sig til enten rulle-, plast-, snit- eller stanseværktøjer. Når det kommer til private arbejdsopgaver, er mange for eksempel interesserede i at få slebet deres græsslåmaskine og hækkesaks, så havearbejdet kan blive betydeligt mere effektivt i en fart. Dertil forekommer det hensigtsmæssigt for mange madelskere at få optimeret eksempelvis køkkenknivene og kødhakkeren. Værktøjsslibning dækker dermed over en bred kam af forskellige kategorier. En stor andel af de opgaver, vi modtager fra vores kunder, relaterer sig dog særligt til de former for værktøj, der anvendes i et enten et privat værksted eller et værksted på en arbejdsplads. Her kan du eksempelvis få slebet dine rundknive, bor og generelle skærende værktøjer. Du skal dog som sagt ikke være bleg for at forhøre dig omkring et specifikt ønske, der ikke nævnes eksplicit på vores hjemmeside. Vi er nemlig altid klar på en udfordring og til enhver tid opsatte på at lytte til vores kunders idéer.

Slibning af værktøjer – forlæng dit værktøjs levetid og forøg din arbejdsglæde

I stedet for at skifte dit værktøj ud, når det er blevet sløvt, så få det slebet op. Det er både bedre for din pengepung og miljøet. En god værktøjsslibning kan i nogle tilfælde endda give dig et værktøj, som er skarpere, end da du købte det fra nyt.  Nyslebet værktøj giver hertil både bedre resultater og større arbejdsglæde. Vi har slebet værktøjer i mere end 40 år, så vi ved, hvad vi snakker om. At arbejde med sløvt værktøj, er lige så slemt som at skulle lave mad med sløve knive – det sætter tålmodigheden på prøve, og forringer kvaliteten af det færdige resultat.

Vi sliber det hele

Vi tilbyder bl.a. slibning af klinger (herunder rundsavsklinger), rundknive, bor, skærende værktøjer, stanseværktøj, plast værktøjer, knive og sakse.  Vi har med andre ord erfaring med slibning af langt de fleste værktøjer, og sliber både metal, plast og keramik. Har du et værktøj, vi ikke har prøvet af slibe før, er vi klar på at tage udfordringen op. Kontakt os, og så finder vi ud af, hvad mulighederne er.  For dig handler det om, at komme videre med dine projekter – om så det er privat eller erhverv. Det ved vi godt, og derfor leverer vi altid fejlfrie emner til tiden og til en ordentlig pris.

Vi har mere end 40 års erfaring og viden

Kvalitet for pengene

Præcision og ekspertise