SUPERFINISH TIL FORSKELLIGE OVERFLADER

Vores kvalitetsmål

At levere fejlfrie emner til rette tid og pris

Her bor vi

Lind Hansens Vej 3 5000 Odense C Danmark

Åbningstider

Mandag til torsdag: kl 08:00 - 16:00 Fredag: 08:00 -14:00
Lørdag og søndag: Lukket

Honing

Honing af huller til masseartikler eller enkeltstykker. Der opnås resultater der er 7-10 gange finere end rundslibning i et fint kryds slebet mønster med en Ra værdi på ned til my mm. Processen bearbejdes ved sletdrejning eller rundslibning. Tillæg på 0,03-0,05 mm. afhængigt af diameter. Derfra vælges en kornstørrelse der tilgodeser den ønskede Ra værdi. Steffens Værktøjssliberi har et bredt udsnit af slibesten til forskellige opgaver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lappemaskine

Ved lapning af flader opnås stor parallelitet og super glat overflade. Bruges til tæthed af sæder til tætninger og finere værktøjer (plastværktøjers højder). Bruges hvor der stilles store krav til en plan og glat flade med Ra værdier som en honet flade. Vores maskinlapper (lap master) lapper på 40 my – derfra er det muligt manuelt at lappe andre planer til kun 1 my`s nøjagtighed.

Polering

Polering af emner foregår for det meste med Diamant pasta i forskellige kornstørrelser og er som regel for bearbejdede slebne emner, der sikre den korrekte profil efterfulgt af polering ned til 1 my. (højglans) eller efter en Ra værdi i ruheds krav.

polering

Se lignende kategorier