OM STEFFEN'S TOOLS

Vi har specialiseret os indenfor genslibning til søm industrien

Vores kvalitetsmål

At levere fejlfrie emner til rette tid og pris

Her bor vi

Lind Hansens Vej 3 5000 Odense C Danmark

Åbningstider

Mandag til torsdag: kl 08:00 - 16:00 Fredag: 08:00 -14:00
Lørdag og søndag: Lukket

Vores historie

Steffens Tools har specialiseret sig i produktion og genopslibning af rulleværktøjer til sømindustrien. Men vi kan meget mere end det... vi sliber faktisk det meste og har gennem årene haft rigtig mange forskellige skræddersyet opgaver og har derfor opbygget en stor ekspertise indenfor dette felt. Se mere under fanen "ydelser". Det hele startede for over 40 år siden hvor Steffen Eggert og hans far brugte forældrenes hus på Skibhusvej som værksted. Men pladsen blev trang og efterhånden som kundekredsen og arbejdsopgaverne voksede, besluttede Steffen i 1973 at bygge sit eget værksted på Lind Hansens Vej. Firmaet blev døbt Steffens Værktøjssliberi.

map
foto_lach_diamant_hgs-schleifscheibe

Hvor vi er i dag

Det viste sig at være en god beslutning, for virksomheden er kun vokset siden da. Steffens hustru Annie Eggert har i mange år også været en del af virksomheden. Efter 40 års succesfuld drift er det stadig firmaets overordnede mål at skabe tilfredse og loyale kunder gennem produkter, der lever op til kundernes forventninger.Vi skaber specieldesignede løsninger ud fra kundernes krav og behov. Firmaets kvalitetsmålet har fra start og er stadig: at levere fejlfrie emner - til rette tid og pris. Firmaet har i dag 6 medarbejdere og har kunder i både Danmark og udlandet. På grund af stigende internationale aktiviteter omdøbte vi i 2013 firmaet til Steffens Tools - af hensyn til vores udenlandske kunder og samarbejdspartnere.

Ejerskifte

Efter 43 år som direktør og ejer af virksomheden, har Steffen Eggert nu rundet den alder, hvor pension-tilværelsen kalder. Derfor har Steffens søn, Jens Thyme Eggert Christiansen, siden januar 2016 overtaget firmaet. Sammen med hans hustru, Dia Eggert Christiansen, er det planen at drive virksomheden videre i samme ånd. Målet er fortsat at fokusere på kvalitet i vores arbejde og skabe tilfredse kunder. Vi er allerede påbegyndt - og vil fortsat løbende - arbejde på at udvikle firmaet, så vi er opdateret inden for de seneste tendenser og udvikling i vores branche. Vi vil løbende fokusere på, hvordan vi kan skabe konkurrence dygtige priser og leveringsbetingelser for vores kunder - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Steffen har dog ikke helt forladt scenen endnu, idet han stadig vil være at finde i firmaet indtil udgangen af år 2016. Virksomheden er i forbindelse med generationsskiftet omdannet fra enkeltmandsfirma til et ApS. bemærk at vi ligeledes har fået nyt cvr.nr.

contract-document-documents-48148