CNC DREJNING AF VÆRKTØJ

Vores kvalitetsmål

At levere fejlfrie emner til rette tid og pris

Her bor vi

Lind Hansens Vej 3 5000 Odense C Danmark

Åbningstider

Mandag til torsdag: kl 08:00 - 16:00 Fredag: 08:00 -14:00
Lørdag og søndag: Lukket

CNC drejning til dine formål

  • Der kan være mange forskellige årsager til, at der opstår et behov for at bestille CNC drejning. Når det kommer til arbejdsopgaver såsom reduceringen af et værktøjs diameter, gælder det netop om at have de rette maskiner til rådighed. På værkstedet hos Steffen’s Tools har vi en lang række af sådanne kraftige produktionsmaskiner, der er i stand til at klare enhver form for opgave indenfor området.
  • Altså vil vi til enhver tid være glade for at høre omkring dine konkrete ønsker og dernæst realisere det, der skal ordnes. Vi har mange års erfaring med CNC drejning, så vi har med sikkerhed haft at gøre med en opgave, der minder om din. Med det sagt, skal du blot give udtryk for, hvis du har planer om mere specialiserede og unikke arbejdsopgaver, da vi i høj grad er villige til at imødekomme specifikke behov.
Drejning-CNC-drejning-CNC-bearbejdning
drej

Få skræddersyet dine materialer til perfektion

  • Når det kommer til eksempelvis diverse former for metal, handler det om at specificere dimensionerne i forbindelse med en drejningsproces. På den måde kan vi til enhver tid sørge for, at resultatet af det udførte stykke arbejde ender med at være fuldkommen efter bogen. Til dette formål er netop produktionsmaskiner indenfor kategorien CNC belejlige, da de ved hjælp af computerprogrammering er i stand til at operere efter bestemte tegninger, tal eller koordinater, der fastsætter den specificerede dimension.
  • Vi har som nævnt ovenfor en god række år på bagen indenfor CNC drejningsbranchen, så vi har et bredt kendskab til de forskellige ønsker og behov, der er på både det danske og udenlandske marked. Vi brænder desuden i allerhøjeste grad for vores arbejde, vægter altid diverse former for kvalitetskriterier højt og ønsker samtidigt at levere løsninger, der er i overensstemmelse med fornuftige og retfærdige priser.

Vi har ekspertise i CNC drejning

  • Hos Steffen’s Tools har drejningsopgaver længe været en stor del af vores hverdag, der ligeledes består af et væld af andre slibnings- og bearbejdningsopgaver. Vi har således været en del af branchens udvikling både herhjemme og på tværs af grænserne til vores internationale kunder og samarbejdspartnere. CNC drejning har i denne forbindelse været en central funktion, der ofte har optaget en stor del af værkstedets hverdag.
  • Vi er derfor i høj grad opdaterede omkring, hvad der sker indenfor branchen og er således altid i stand til at levere de bedste løsninger til rådighed. Dertil søger vi kontinuerligt at fastsætte retfærdige priser og leveringsbetingelser på vores forskellige ydelser samtidigt med, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af bestilte opgaver.
  • Såfremt du er i tvivl om noget, er vi altid glade for at modtage en henvendelse over eksempelvis telefon eller mail. Du kan derfor roligt tage fuldkommen uforpligtende kontakt, hvis du vil høre mere om dine muligheder vedrørende CNC drejning. Der kan trods alt opstå mange forskellige spørgsmål i forbindelse med et konkret ønske eller en specifik arbejdsopgave, og vi værdsætter i høj grad, at der kan føres en åben og produktiv dialog med vores kunder.
rotating-cnc-lathe-head_4ihcbzzde__F0000

Se lignende kategorier